UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Кам'янці вперше громадськість проінспектувала ремонт доріг

До експертиз долучилися й представники місцевої влади та комунальних підприємств

У Кам'янці вперше громадськість про…

За ініціативи Хмельницької міськради вперше провели громадську експертизу ремонту доріг, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби мерії.

Перевіряли товщину встеленого полотна та контури заасфальтованих вибоїн. Для цього відібрали чотири зразки дорожнього покриття на проспекті Грушевського та вулиці Князів Коріатовичів поблизу оптового ринку.

Технічна експертиза показала, і це підтвердили її учасники, що товщина асфальту дотримана і складає не менше п'яти сантиметрів.

Потому перевірять дорожнє полотно на Хмельницькому шосе, вулицях Шевченка, Франка, Лесі України. За цей час уже відібрані шматки асфальту будуть досліджені на якість.

Участь в експертизі взяли заступник міського голови Сергій Бабій, секретар міської ради Дмитро Васильянов, представники департаменту житлово-комунального господарства, КП "Комбінат благоустрою", різних політсил, а також громадськості, яка виявила своє бажання долучитися до перевірки якості асфальтного покриття.

Нагадаємо, виконання робіт на дорогах розпочали 27 березня. Станом на 4 квітня ямковим ремонтом відремонтовано 980 кв. м покриття по проспекту Грушевського. Поточним ремонтом виконано 476,4 кв.м на відрізку від вулиці Князів Коріатовичів до вулиці Уральської.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme