У Чернівцях суд виправдав екс-патрульного, упійманого за кермом під амфетаміном

Суддя Кіцманского районного суду Чернівців Тетяна Олексюк виправдала Миколу Мендришору, екс-патрульного, спійманого минулого місяця за кермом у стані алкогольного сп'яніння та під дією амфетаміну

У Чернівцях суд виправдав екс-патрульног…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "Поліція Чернівців, - як воно є!", сьогодні, 4 квітня, суддя Кіцманського районного суду Чернівців Тетяна Олексюк, винесла виправдувальний вирок поліцейському-наркоману Миколі Мендрішору.

В ході судового засідання колишній поліцейський поскаржився судді, що зовсім не він керував транспортним засобом, а його знайома дівчина, машина була зламана і не рухалася. І найголовніше, що повторний тест на алкоголь і наркотики, який був проведений через 5 днів, показав, що він абсолютно тверезий. Суддя прийняла до уваги свідчення тесту, проведеного через 5 днів.

Дівчина свідок, дала свідчення що, коли машина поламалася, вона включила сигнал правого повороту і припаркувалася накатом біля краю узбіччя. А потім, в ході обстеження автомобіля виявилося, що просто злетіла клема з акумуляторної батареї.

Активісти зазначають, що при відключеній автомобільній акумуляторній батареї ніякі світлові прилади працювати не можуть. Але і цей аргумент суддя Олексюк зарахувала, як доказ.

Крім того, як повідомляє видання, суддя заявила, що поліція не має права зупиняти і оформляти протоколи по 130 статті КУпАП (керування автомобілем у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння). На це право є тільки у неіснуючої міліції. Це стало найголовнішим аргументом на користь Мендришори.

Раніше повідомлялося, що у львівського поліцейського вилучили амфетамін.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернівці

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme