У Черкасах п'яна жінка забула дітей у кафе

Випивши зайвого, жінка забула своїх маленьких дітей у кафе

У Черкасах п'яна жінка забула дітей…

Жінка залишила двох малолітніх дітей у кафе і пішла по гроші, але забрати їх забула, пише Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

До чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від громадян, що в одному із розважальних закладів знаходяться двоє малолітніх дітей, біля яких тривалий час немає дорослих.

У кафе правоохоронці побачили двох дітлахів, віком п'ять та сім років, які сиділи за столиком одні. В розмові з працівником закладу правоохоронці з'ясували, що діти декілька годин тому прийшли в заклад разом з дорослою жінкою. Вона зробила замовлення, але коли прийшов час розраховуватись, коштів не вистачило. Жінка попросила працівників закладу придивитись за її дітьми, поки сходить за грошами, проте назад так і не повернулася. Жінки не було тривалий час, і працівник закладу викликали поліцію.

В розмові з малечою поліцейські з'ясували, що жінка, яка їх залишила - їх мати. Правоохоронці встановили її особу та місце проживання, нею виявилась 37-річна жителька Черкас, яка на обліку у соціальних службах не перебуває. Жінку знайшли за місцем проживання. На запитання - чому залишила дітей, відповіла, що забула через надмірну кількість вжитого алкоголю.

Дітей передали родичам. На батьків складені адміністративні матеріали за статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та попереджено про недопущення подібних випадків в подальшому.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme