У Бахмуті порівняли якість бруківки у стародавньому Римі і на місцевому бульварі (ФОТО)

У Бахмуті мешканці обурені якістю робіт по усуненню недоліків зимової реконструкції бульвару Металургів

У Бахмуті порівняли якість бруківки у ст…

Робітники почали класти заново плитку, яку взимку поклали нерівно, проте і наразі в них виходить теж погано, передає Depo.Донбас з посиланням на "Вечірній Бахмут".

"Ви подивіться що вони роблять, вони ж точково переукладивают плитку, а місцями утрамбовують ту, яка лежить нерівно", - зазначає місцевий житель Сергій Власенко.

Зараз активісти збирають підписи на проведення громадських слухань для отримання вичерпної інформації про відповідальних осіб та вимоги проектно-технічної документації по реконструкції бульвару.

У соцмережах підняли на сміх виконані взимку роботи, порівнюючи "якість" покладеної плитки в 21-м столітті і якість бруківки в стародавньому Римі, яка була укладена більше 2-х тисяч років тому.

Нагадаємо, реконструкція верхньої частини бульвару Металургів у Бахмуті була розпочата восени 2016 року. З обласного екологічного фонду на цей проект було виділено 5,9 мільйона гривень.

Ремонтні роботи тривали навіть за несприятливої ​​погоди взимку. І в березні жителі Бахмута висловили обурення якістю виконаних робіт.

Тоді заступник міського голови Бахмута з питань житлово-комунального господарства запевнив журналістів, що об'єкт ще не введений в експлуатацію і оцінювати якість виконаних робіт рано. Однак в організацією ТОВ "Спецпроект-С", яка проводить технічний нагляд за проведенням ремонтних робіт, було направлено лист-претензію до підрядної організації "Спецсервіс-АДС". Згідно з умовами договору, підрядник повинен усунути всі недоліки за свій рахунок.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme