Суперреалістична секс-лялька за $ 6500 поговорить з вами про життя і пам'ятатиме улюблені страви

Лялька поставляється з пам'яттю, достатньою, щоб будувати відносини з її власниками

Суперреалістична секс-лялька за $ 6500 п…

У надії створити найреалістичнішу секс-ляльку, дизайнери створили робота, який, як вони стверджують, здатний не тільки влюбити в себе, а й сам закохатися у свого "хазяїна". Розробники показали відео зі своїм новим творінням, з якою можна порозмовляти за життя, повідомляє Depo.Вінниця із посиланням на Daily Mail.

Лялька, що названа Harmony-2.0, розмовляє з шотландським акцентом і може бути запрограмованою на 18 різних якостей особистості, в тому числі бути сором'язливою і сексуальною.

На відео генеральний директор компанії-розробника секс-ляльок Мет МакМулен запитує, як лялька ставиться до сексу, на що отримує у відповідь "Секс – це одна з найзахоплюючих речей у світі!".

Лялька поставляється з пам'яттю, достатньою, щоб будувати відносини з її власниками і запам'ятовувати факти про них.

Силіконова "леді" має гнучкий скелет, деталізовані геніталії, напрочуд реалістичне обличчя з відкидною щелепою, м'якими еластичними губами та силіконовими зубами. Окрім того, виробник пропонує на вибір 18 варіантів жіночого тіла і два – чоловічого. Ціни на ляльки починаються від від $ 6500, а більш досконалі творіння коштуватимуть близько 12000 $.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme