UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Столичний суд заарештував "Хонку" Януковича разом з унітазами й килимами

Печерський районний суд Києва заарештував будинок "Хонка", розташований у колишній резиденції екс-президента України Віктора Януковича "Межигір'я"

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на постанову суду від 24 березня.

Згідно з рішенням суду, Януковичу, посадовим особам ТОВ "Танталіт" (компанія, на яку було оформлено "Межигір'я"), а також особам, що діють від їх імені або за їх дорученням, заборонено відчужувати, розпоряджатися і користуватися майном будинку.

У списку заарештованих речей – унітази, пісуари і раковини фірми Villeroy&Boch, душова система золотого кольору Gessi, масажні крісла Inada, холодильники, мікрохвильові печі, телевізори, телефони, люстри, торшери, килими, предмети меблів, кілька десятків картин, керамічні та металеві статуетки, портрет "Люба Полежай".

Крім того, суд заарештував більше 500 книг, більярдний стіл і більярдні приналежності, білий цифровий рояль Roland тощо.

Нагадаємо, після втечі Януковича в 2014 році земельну ділянку площею 135 га, на якій розташована резиденція, рішенням суду було повернуто в державну власність. А у серпні 2016 року Печерський районний суд Києва заарештував частину майна з "Межигір'я".

Довідка. "Межигір'я" – колишня резиденція Віктора Януковича в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області, яку він займав з 2002-го по 2014 рік.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme