Режим "тиші": У зоні АТО бойовики гатять по всій лінії розмежування, троє бійців ЗСУ поранені

Російсько-терористичні підрозділи продовжують зухвало та цинічно порушувати режим "Тиші"

Як повідомляє прес-центр АТО, з початку доби ворог здійснив 26 провокаційних обстрілів позицій ЗСУ, трьох українських воїнів було поранено, передає Depo.Донбас.

Найбільшу активність бойовики проявляють на Донецькому напрямку.

"Захисників Авдіївки обстрілювали з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. По опорних пунктах поблизу Опитного противник гатив з гранатометів, а по позиціях в районі Кам'янки, Верхньоторецького, Шахти Бутівка та Пісків з великокаліберних кулеметів. Під Опитним активно діяв ворожий снайпер", - йдеться у повідомленні.

За даними штабу, поблизу Маріуполя російсько-терористичні підрозділи накривали вогнем захисників Красногорівки з мінометів калібру 82 мм, позиції в районі Мар'їнки та Водяного з гранатометів різних систем, а опорні пункти поблизу Гнутового з великокаліберних кулеметів. В районах Павлополя, Богданівки та Гранітного ворог активно застосовував стрілецьку зброю. Під Новотроїцьким бійців обстрілював ворожий снайпер.

"На Луганщині ворог обстрілював наших воїнів зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Незважаючи на провокації ворога, Сили АТО вогонь у відповідь не відкривали", - зазначають у прес-центрі АТО.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme