Президент відвідав поранених військових в латвійському реабілітаційному центрі

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко під час офіційного візиту до Латвійської Республіки відвідав поранених українських військових, які реабілітуються в центрі "Вайварі" в Юрмалі

Про це Depo.Донбас повідомили в прес-службі Глави держави.

У повідомленні зазначається: "Нині у центрі перебуває троє ветеранів АТО. Олександр Швецов, який отримав поранення в районі села Весела Гора Луганської області, Олексій Замірко був поранений біля Водяного Донецької області, Віктор Кардаш - у районі села Урзуф Донецької області.

Президент поспілкувався з військовими та поцікавився враженнями від реабілітації в медичному закладі. Глава держави зауважив, що сьогодні під час зустрічі Президент Латвії поділився з ним, що свого часу також проходив лікування в цьому центрі. Петро Порошенко зазначив, що під час сьогоднішніх зустрічей відчув підтримку Латвії. "Скрізь, починаючи від Президента, Уряду, Сейму, звичайних людей відчувається, що ви справжні герої, яких поважають і яким допомагають", - сказав Петро Порошенко, додавши, що співпраця з Латвією у лікуванні українських захисників буде продовжуватись.

У свою чергу, Олександр Швецов розповів, що українські бійці стали учасниками проекту журналу Viva "Переможці" на підтримку бійців, які втратили кінцівки. Він запросив Президента 19 квітня у Національний спортивний комплекс "Олімпійський", де відбудеться презентація нового журналу.

Президент вручив захисникам годинники. "Дякую за ваші посмішки, за впевнений і твердий бойовий дух, за те, що ви своїм прикладом демонструєте та надихаєте на те, щоб бути оптимістами і вірити у власну перемогу", - сказав Президент.

Центр "Вайварі" надає послуги, зокрема з хірургічної та ортопедичної реабілітації, нейрореабілітації, реабілітації спінальних хворих, а також у сфері ортопедії та протезування.

Порошенко відвідав українських військових, які проходять реабілітацію в латвійському центрі Вайварі 05

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme