UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Порошенко подякував Лагард за рішення про виділення траншу

Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард, під час якої подякував їй за позитивне рішення про виділення Україні траншу

Про це повідомляє прес-служба глави держави, передає Depo.ua.

"Глава держави подякував Директору-розпоряднику МВФ за її особистий внесок у позитивне рішення щодо виділення Україні чергового траншу Міжнародного валютного фонду в обсязі 1 млрд. доларів США", - йдеться в повідомленні.

Також Порошенко і Лагард обговорили стан впровадження структурних реформ, зокрема судової реформи, посилення боротьби з корупцією та здійснення податкової реформи.

"Крістін Лагард підтвердила підтримку зусиль влади із забезпечення макрофінансової стабільності держави і подальшого прогресу України на шляху необхідних реформ", - наголошується в повідомленні.

Крім того, вона відзначила професіоналізм глави НБУ Валерії Гонтаревої і її внесок в результативну співпрацю з міжнародними фінансовими організаціями.

Лагард також вітала запуск в Україні відкритого електронного реєстру відшкодування ПДВ.

Нагадаємо, що рада директорів Міжнародного валютного фонду ухвалила рішення про виділення Україні четвертого траншу у розмірі 1 млрд доларів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme