Полтава потерпає від стихійних смітників

З початком весни практично у всіх районах Полтави почали утворюватися стихійні сміттєзвалища

Полтава потерпає від стихійних смітників…

З початком весни у Полтаві з'явилися величезні купи сміття, які ніхто не поспішає вивозити, повідомляє кореспондент Depo.Полтава.

Зазвичай осередки сміттєзвалищ утворюються біля сміттєвих контейнерів, але є і стихійно утворені прямо біля житлових дворів.

Там, де комунальні працівники після опорядкування дворових територій складали спиляні гілки та минулорічне листя, дехто з полтавців вирішив, що це місце і для домашнього непотребу. І почали зносити до купи б/у сантехніку, меблі, вікна-двері, а потім вже почало додаватися і побутове сміття - бо лінь пройти 10 метрів до найближчого контейнера.

Мешканці навколишніх будинків почали скаржитися на сморід та безхатьків, які постійно порпаються у відходах. Але комунальні служби Полтави не поспішають прибирати та вивозити ці сміттєві купи.

Можливо затримка з вивозом сміття пов'язана зі змінами у відповідних полтавських службах. Після заяви очільника партії "Рідне місто" Олександра Удовіченка про вихід з органів виконавчої влади представників цієї політичної сили, змінився на посаді заступник мера з питань житлово-комунального господарства (ЖКГ), а також написав заяву на звільнення керівник профільного підприємства КАТП 1628, яке відповідає за вивезення сміття з вулиць Полтави.

Отже, можливо, старі керівники пішли з посад, а нові ще не ввійшли в курс справ.

Стихійні сміттєзвалища стали проблемою не для якогось одного району, а практично для всього міста.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme