UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поліцейські затримали вбивць чоловіка на Чемеровеччині

Зловмисниками виявились двоє мешканців Городоцького району 19 і 20 років

Поліцейські затримали вбивць чоловіка на…

Правоохоронці Хмельниччини затримали двох юнаків, що вбили чоловіка на Чемеровеччині, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією перс-служби ГУ НП області.

Зловмисниками виявились двоє жителів Городоцького району 19 і 20 років.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили осіб, які обґрунтовано підозрюються у вбивстві хмельничанина.

Встановлено, що в ніч з 13 на 14 березня зловмисники попросили потерпілого завезти їх у рідне село, попередньо спланувавши напад на нього з метою заволодіння цінним майном. Коли прибули на місце, підозрювані позбавили життя водія та забрали гроші, а тіло на автомобілі потерпілого вивезли в сусідній Чемеровецький район приблизно за 30 кілометрів від місця вчинення злочину. По дорозі в Хмельницький зловмисники залишили викрадений автомобіль в лісосмузі за Правдівкою Ярмолинецького району.

Наразі обоє молодиків затримані. Їм доведеться відповідати перед законом згідно ч.3 ст.289 - незаконне заволодіння транспортним засобом" та п.6 та п.12 ч. 2 ст. 115 - умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб ККУ.

Згідно санкції статті підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, що тіло невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті 14 березня вранці поблизу дитячого садочка виявили мешканці села Юрківці Чемеровецького району. Як встановили правоохоронці, загиблим виявився 38-річний хмельничанин. Також їм вдалося з‘ясувати, що незадовго до смерті він пересувався на власному автомобілі "Пежо Партнер", якого ніде поруч з місцем злочину виявлено не було.

У зв‘язку з цим в області оголосили план перехоплення та усіх працівників зорієнтували на пошуки зниклого транспортного засобу. За кілька годин після початку операції слідчо-оперативна група Ярмолинецького відділу поліції, яка поверталася з чергового виклику, у лісосмузі за селом Правдівка помітила автомобіль, схожий на той, про який йшлося в орієнтуванні. Правоохоронці вирішили його перевірити і не помилилися — це була машина загиблого.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme