UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Оформити біометричні документи відтепер можна у 23 міграційних підрозділах Хмельниччини

У 23-х територіальних підрозділах УДМС Хмельниччини можна оформити біометричні документи

Оформити біометричні документи відтепер…

Адміністративна послуга щодо оформлення та видачі паспорта громадянина України у вигляді ID-картки або паспорта громадянина України для виїзду за кордон стала доступною ще у 12 територіальних підрозділах Управління ДМС України в Хмельницькій області, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу установи.

Відтепер, 23 територіальні підрозділи міграційної служби мають технічну спроможність для оформлення біометричних документів мешканцям області.

Міграційцники нагадують, що перший паспорт громадянина України у форми картки оформлюється виключно за місцем реєстрації, а паспорт для виїзду за кордон оформлюється у будь-якому підрозділі, незалежно від місця проживання.

"З метою спрощення процедури одержання громадянам адміністративних послуг Державна міграційна служба запровадила електронну чергу. Зараз така черга працює у Хмельницькому міському відділі, тому одержати біометричні документи хмельничани можуть через офіційний веб-сайт ДМС, скориставшись послугою електронної черги (тобто запис online) за посиланням:

Адміністративна послуга щодо оформлення та видачі паспорта громадянина України у вигляді ID-картки або паспорта громадянина України для виїзду за кордон стала доступною ще у 12 територіальних підрозділах Управління ДМС України в Хмельницькій області.

Відтепер, 23 територіальні підрозділи міграційної служби мають технічну спроможність для оформлення біометричних документів мешканцям області.

Нагадуємо, що перший паспорт громадянина України у форми картки оформлюється виключно за місцем реєстрації, а паспорт для виїзду за кордон оформлюється у будь-якому підрозділі, незалежно від місця проживання.

Також, відповідно до доручення ДМС №21/1-17 від 08.02.17 з метою налагодження взаємодії з ЦНАП та органами місцевого самоврядування, керівництвом Управління та територіальних підрозділів міграційної служби проводились робочі зустрічі з головами усіх місцевих рад, де обговорювались умови підключення ЦНАПів до Єдиного державного демографічного реєстру за рахунок закупівлі необхідного обладнання і захищених каналів зв'язку для виконання ЦНАП функцій з оформлення та видачі паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Варто відмітити, що з метою спрощення процедури одержання громадянам адміністративних послуг Державною міграційною службою запроваджено електронну чергу, яка наразі запроваджена у Хмельницькому міському відділі, тому одержати біометричні документи мешканці м.Хмельницького можуть через офіційний веб-сайт ДМС, скориставшись послугою електронної черги(тобто запис online) за посиланням: //dmsu.gov.ua/online.

У разі відсутності вільних місць в онлайн черзі, громадяни можуть безпосередньо звернутись до Хмельницького МВ та забронювати доступну в системі дату та час через термінал( не більше ніж за місяць вперед.

Нагадаємо, видавати біометричні паспорти на Хмельниччині почали у жовтні минулого року.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme