UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Сумщині розкрили жорстоке побиття жінки

Поліцейські знайшли злочинців, які ледь не до смерті побили продавчиню

На Сумщині розкрили жорстоке побиття жін…

До поліції Сумщини звернувся чоловік потерпілої. В 10-ти метрах від будинку він знайшов свою дружину закривавленою та непритомною, повідомляє Depo.Суми з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Заявник розповів, що жінка ввечері вона не повернулась з роботи, а коли він пішов її шукати, за хрипом, знайшов її в кущах та жахнувся від побаченого, адже дружина ледь дихала. До того ж, сумки з денною виручкою не було.

Потерпілу одразу забрала "швидка" та направила до реанімаційного відділення. У неї виявили відкриту проникаючу черепно-мозкову травму із забоєм головного мозку та його розчавленням в лобній ділянці, множинні забійні рвані рани голови. Жінка перенесла операцію, на данний час її стан стабільно важкий.

За словами правоохоронців, на розшук зловмисників були задіяні всі працівники Ямпільського та Шосткинського відділів, кращі оперативники та слідчі обласного управління поліції. Вночі вони перевірили всі адреси ймовірних підозрюваних, працювали з раніше засудженими жителями селища, допитувались їх родичі, сусіди.

В поле зору поліції потрапив 34-річний житель цього ж селища. Встановили, що на момент скоєння злочину його вдома не було. До того ж, чоловіка і раніше підозрювали в крадіжці з магазину, який належав потерпілій. В його кишенях правоохоронці знайшли речові докази, які напряму вказували на його причетність до вказаного злочину – гроші та картки поповнення мобільного зв'язку, які належали потерпілій.

Під тиском беззаперечних доказів чоловік зізнався у скоєному. Розповів, що після того, як вони скоїли із приятелем напад на жінку, він кудись втік. Затримали спільника в Києві, де він переховувався, аби уникнути викриття. Слідчі також з'ясували, що зловмисники добре знали, коли жінка поверталась додому з роботи з денною виручкою. А тому, у лісопосадці, повз якої проїздила жінка на велосипеді, влаштували "засідку" і напали.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). За скоєне їм загрожує 15 років за гратами із конфіскацією майна.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme