На Сумщині підліток в під'їзді пограбував п'яного чоловіка

У Шостці неповнолітній хлопець відібрав у чоловіка мобільний телефон і 80 гривень

На Сумщині підліток в під'їзді погр…

У Шостці 15-річний підліток відкрито відібрав у підпилого перехожого мобільний та гроші. Полісмени встановили юного зловмисника та відкрили щодо нього кримінальне провадження, повідомляє Depo.Суми з посиланням на прес-службу обласної поліції.

42-річный мешканець Шостки розповів правоохоронцям: коли він, будучи напідпитку, повертався додому, на нього у під‘їзді напав невідомий, побив та відібрав мобільний телефон й 80 гривень готівки.

Полісмени провели ряд оперативно-пошукових заходів і встановили причетність до пограбування раніше судимого за майновий злочин 15-річного місцевого підлітка. Хлопця розшукали та опитали.

Як з'ясували поліцейські, юнак випадково побачив в місті перехожого, що перебував напідпитку, і вирішив за ним прослідкувати, аби у слушний момент "перевірити" вміст його кишень. Найкращим моментом для задуманого він обрав під'їзд багатоповерхівки, де, власне, і здійснив задумане.

Розпорядився "здобиччю" підліток просто - мобільний здав у ломбард, а гроші витратив на власні потреби. І хоча зараз його мати вже відшкодувала завданий потерпілому збиток, все ж таки хлопцю доведеться постати перед судом. Щодо нього правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України "Грабіж", санкція якої передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme