На столичному Святошині металева решітка проломила дитині череп, – ЗМІ

На вулиці Бударіна, 7 в Києві сталася надзвичайна подія – неприкріплена металева решітка-обмежувач на сходах упала на голову 1-річного хлопчика

На столичному Святошині металева решітка…

Дитина отримала перелами черепа, повідомляє Depo.Київ з посиланням на "Сегодня".

Трагічна подія сталася близько 14:00 3 квітня. У будинку не працював ліфт, і щоб вийти на вулицю, мама Олена спочатку знесла з п'ятого поверху малюка, 1-річного Омеляна, а потім пішла спускати вниз візок.

"Дитинка, чекаючи маму, взялася рукою за ґрати, і вони просто звалилися на нього, придавивши всією вагою. Удар прийшовся по голівці, хлопчик втратив свідомість. Мама, піднявши його, забігла в квартиру до сестри і та робила йому штучне дихання. Хлопчик опритомнів, але просто дивився, і з очей текли сльози, ручка і ніжка скарлючилися", – розповіла сусідка Надія.

За її словами, на місці працювала поліція, грати, які важать близько 30 кг, забрали на експертизу.

Зазначається, що дитина отримала важкі травми черепа – він проломлений в декількох місцях. Хлопчика забрали в 7-му лікарню на вулиці Підвисоцького.

Нагадаємо, у дитсадку Ірпеня дівчинку облили гарячим супом: дитина отримала опіки обличчя, шиї і плеча, але медиків вихователі не викликали, мамі подзвонили лише через 3 години, а управління освіти не повідомили взагалі.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme