UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії чоловік під час сексу переплутав ім'я "коханої"

Жінка, запідозрила в зраді свого коханого, задушила його шнуром від акустичної колонки, ревнивицю до глибини душі обурило те, що цивільний чоловік під час статевого акту кілька разів називав її ім'ям кращої подруги.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "МК".

Житель підмосковного Подольська 48-річний Олег Васильович серед друзів мав славу ловеласа. Чоловік офіційно ніде не працював, але матеріально був повністю забезпечений. Близько року тому на вечірці у друзів він познайомився з 41-річною москвичкою Оленою (ім'я змінено), яка займалася дрібним бізнесом. Серцеїд приїхав на святкування день народження друга в столицю і не міг пройти повз гарну жінку.

Слово за слово і дружба між знайомими переросла в любовні відносини, а через півроку Олена вже жила в квартирі Олега Васильовича на правах господині. Одного разу закохана парочка вирішила провести вечір при свічках і з шампанським. Як зазвичай буває в таких випадках, романтичні посиденьки закінчилися бурхливими обіймами в ліжку. Але під час сексу трапилася халепа - чоловік в пориві пристрасті називав кохану ім'ям її кращою подружки. Жінка, почувши таке неподобство, не подала виду, а почекала, коли Олег Васильович заспокоїться і мирно засне.

Потім дама пішла в іншу кімнату і взяла шнур від музичної колонки. Озброївшись знаряддям вбивства, Олена повернулася в спальню, зробила петлю і накинула її на шию зрадника. А для того, щоб невірний кавалер знав, за що спіткала кара, розбудила співмешканця і висловила все, що про нього думає, після чого задушила. Зробивши свою чорну справу, Олена викликала співробітників правоохоронних органів. Слів жалю про своє злочинницькому вчинок слідчий від неї так і не почув.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme