UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині судитимуть поліцейського

Оперуповноважений сектору кримінальної поліції попався на хабарництві

На Хмельниччині судитимуть поліцейського…

За вимагання та одержання неправомірної вигоди на Хмельниччині судитимуть колишнього правоохоронця, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби облпрокуратури.

Правоохоронець вимагав та одержав неправомірну вигоду в сумі 3500 гривень за вплив на слідчого з метою прийняття останнім рішення у кримінальному провадженні. Під час одержання хабара його й затримали.

Після оголошення особі про підозру, суд поліцейському обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 60 тисяч гривень, яку останній сплатив.

Також, правоохоронця відсторонено від займаної посади, а у подальшому звільнено з органів поліції.

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Валерій Мушинський, обвинувальний акт за підозрою працівника поліції у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 стт.369-2 - одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави ККУ, направили до суду.

Санкція інкримінованого злочину передбачає покарання у виді штрафу в розмірі до 25 500 гривень або позбавлення волі на строк до 5 років.

Нагадаємо, наприкінці лютого під час одержання неправомірної вигоди викрили оперуповноваженого сектору кримінальної поліції одного з відділень Хмельницького відділу поліції ГУ НП в області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme