На Харківщині чоловік отримав вирок за погрози свідку

У Харківській області засудили зловмисника, який погрожував свідку у кримінальному провадженні проти нього

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі прокуратури Харківської області, Лозівський міськрайонний суд області визнав винним 36-річного місцевого мешканця у залякуванні свідка (ст. 386 КК України).

За даними прес-служби, обвинувачений підозрюється у крадіжках та грабежах. Він залякуваннями намагався примусити свідка його злочинів відмовитися від показів.

За інформацією начальника управління прокуратури області Тетяни Сотнікової, суд призначив зловмиснику покарання у вигляді штрафу.

"Чоловік обгрунтовано підозрюється у скоєнні грабежів та крадіжок в с. Петрівське Лозівського району. У ході досудового розслідування справи підозрюваний, побачив на вулиці чоловіка, який проходив у справі як свідок. Він підійшов до нього та, погрожуючи фізичною розправою, намагався примусити чоловіка відмовитися від раніше наданих показів і забороняв з'являтися до правоохоронних органів у подальшому", - розповіла Сотнікова.

Наразі справа стосовно зловмисника за фактом крадіжки та грабежу (ст. ст. 185, 186 КК України) знаходиться на розгляді Лозівського міськрайонного суду області.

Як повідомляв Depo.Харків, харків'янин отримав вирок за те, що п'яним помочився на відділ поліції.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme