Мешканці полтавської п'ятиповерхівки вже тиждень живуть без газу

У будинку на вул. Європейській не працюють газові плити та колонки, а на звернення мешканців інстанції не реагують вже тиждень

Мешканці полтавської п'ятиповерхівк…

Полтавці, що мешкають у п'ятиповерхівці на вул. Європейській, 24, вже тиждень змушені жити без газу. Фура зачепила газопровід, що спричинило неабиякі незручності для містян. Вже сьомий день вони звертаються у відповідні інстанції, але трубу досі не відремонтували, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Лтаву.

Мешканці будинку скаржаться, що навіть їжу не можуть приготувати. Каші запарюють в електрочайнику, "гаряче" приносять родичі та знайомі.

Розповідають, причиною таких знущань стала аварія. Тиждень тому газовики приїхали до будинку та відключили блакитне паливо.

Аварійники виконали свою роботу і відтоді їх більше не бачили. У "Полтавагазі" мешканцям повідомили, що газову трубу відремонтувати не можуть, бо немає договору з ЖЕДом на проведення відповідних робіт.

Полтавці зверталися у всі можливі інстанції, але проблему не можуть вирішити вже тиждень.

Комунальники коментарів не дають, а мешканці будинку збираються перекрити вулицю Європейську до вирішення питання з газопостачанням. Говорять, іншого виходу вже просто не мають.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme