UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Ляшко тягне Тимошенко і Березюка засісти в "глухе" блокування трибуни

Радикальна партія України закликає опозиційні фракції і групи блокувати трибуну Верховної Ради до відставки голови Нацкомісії з регулювання ринку електроенергетики та компослуг Дмитра Вовка та повернення у власність держави газорозподільних мереж

Про це сьогодні заявив лідер "радикалів" Олег Ляшко, поки його депутати вже блокували трибуну, передає Depo.ua.

"Ми вимагаємо скасування рішення незалежного від совісті і закону, але залежного від Порошенка НКРЕ (про податок на під'єднання до газової мережі, - ред.)… Долучайтесь до нашої боротьби. Я звертаюся до Юлії Тимошенко до Олега Березюка, давайте разом стояти і захищати інтереси українців. Заблокуємо наглухо трибуну. Ми вимагаємо відставки Вовка і корумпованого складу НКРЕ КП. Газорозподільні мережі з експлуатації Фірташа і Льовочкіна потрібно повернути в держану власність", - прокричав Ляшко.

Нагадаємо, що Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і компослуг, затвердила розмір абонентської плати за підключення до системи газопостачання. З 1 квітня щомісяця абонплата мала нараховуватися на підставі приєднаної потужності кожного споживача (відповідно до типу газового лічильника). Однак це рішення призупинили після засідання фракції БПП за участю голови НКРЕ Дмитра Вовка.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme