Львівські депутати спробують усунути "людину Садового"

5 квітня відбудеться позачергове засідання сесії Львівської облради

У середу, 5 квітня, відбудеться позачергове засідання сесії Львівської обласної ради. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу Львівської облради.

Відповідне розпорядження підписав голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

З листом про скликання позачергової сесії до голови обласної ради звернулися депутати.

У листі йдеться про потребу скликати сесію на 5 квітня та розглянути три питання у порядку денному, зокрема, звіт першого заступника голови Львівської обласної ради Парасковії Дворянин про діяльність за 2016 рік та звіт заступника голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка про діяльність за 2016 рік.

Також запропоновано заслухати звіт голови Львівської ОДА Олега Синютки про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2016 рік.

Як стало відомо, депутати мають намір не затвердити звіт про роботу першого заступника Параски Дворянин і відправити її у відставку.

Параска Дворянин працювала журналістом та головним редактором "24 каналу" й очолює Львівську обласну організацію партії "Самопоміч".

Сьогодні, 4 квітня, відбудеться президія Львівської обласної ради, де і сформують остаточний порядок денний. Початок о 16:00.

Нагадаємо, 21 березня 2017 року на сесії Львівської обласної ради депутатська більшість відмовилася проголосувати за пропозицію заслухати інформацію про ситуацією з вивезенням сміття у Львові.

Міська влада вдруге не впоралась зі сміттям, тому за вивезення взялась Львівська ОДА.

Так, станом на 21 березня у Львові було 599 переповнених сміттєвих майданчики.

Полігони Львівської області поки що продовжують приймати львівське сміття, але частина із них уже відмовляється це робити.

Тим часом Львівська ОДА уже припинила координацію вивозу сміття з міста. Голова Львівської ОДА Олег Синютка заявляв про те, що внутрішні сили у Львівській міськраді зацікавлені, щоб сміття зі Львова не вивозилось.

Також за вирішення сміттєвої проблеми взялись і у Львівській облраді - тут створили тимчасову контрольну комісію, яка уже провела перше засідання.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme