Львівська облрада збереться на позачергову сесію

Під час засідання депутати заслухають питання про вивезення сміття

На позачерговій сесії Львівської обласної ради, яка відбудеться 5 квітня, серед іншого розглянуть питання про критичну ситуацію з утилізацією сміття. Про це повідомив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді Олег Панькевич, пише Depo.Львів.

"Заплановано, що в середу, 5 квітня, відбудеться позачергова сесії, на якій серед інших важливих питань обласна рада займеться проблемою вивезення сміття, яка вже давно сягнула загальнодержавного масштабу. На терміновому розгляді цього питання наполягала фракція ВО "Свобода", - зазначив Олег Панькевич.

Нагадаємо, 21 березня 2017 року на сесії Львівської обласної ради депутатська більшість відмовилася проголосувати за пропозицію заслухати інформацію про ситуацією з вивезенням сміття у Львові.

Нагадаємо, що міська влада вдруге не впоралась зі сміттям, тому за вивезення взялась Львівська ОДА.

Так, станом на 21 березня у Львові було 599 переповнених сміттєвих майданчики.

Полігони Львівської області поки що продовжують приймати львівське сміття, але частина із них уже відмовляється це робити.

Тим часом Львівська ОДА уже припинила координацію вивозу сміття з міста. Голова Львівської ОДА Олег Синютка заявляв про те, що внутрішні сили у Львівській міськраді зацікавлені, щоб сміття зі Львова не вивозилось.

Також за вирішення сміттєвої проблеми взялись і у Львівській облраді - тут створили тимчасову контрольну комісію, яка уже провела перше засідання.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme