Хто на O.Torvald: Італієць у кімоно, якому букмекери пророкують перемогу

Представника Італії на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017 Франческо Габбані букмекери вважають фаворитом змагань

Хто на O.Torvald: Італієць у кімоно, яко…

Depo.ua продовжує міні-цикл публікацій про найяскравіших учасників конкурсу.

Так, відомо, що Габбані виступить на Євробаченні з композицією Occidentali's Karma. У презентаційному ролику співак бере участь у чайній церемонії та пританцьовує у кімоно.

Наразі відео вже набрало понад 82,5 переглядів на YouTube.

Цікаво, що співак і його команда все ще розмірковують над мовою, якою лунатиме пісня на конкурсі. Сам Франческо стверджує, що хотів би співати італійською.

"Цей текст народився італійською, у нього італійське коріння, тож і співати я б хотів італійською. Але ми обмірковуємо це питання", - каже музикант.

Габбані 34 роки, а музикою він цікавиться з самого дитинства. У батьків хлопця був свій магазин музичних інструментів, тому знайомство з музичними інструментами стало одним з його перших захоплень.

Вже у 18 років Франческо підписав перший контракт зі звуковою компанією Trikobalto, і скоро з'явився в ефірі музичних телеканалів країни. Але його перша платівка Greitist Iz побачила світ у 2014-му.

Перед тим, як стати офіційним учасником Євробачення хлопець здобув перемогу на фестивалі Санремо.

У цьому фестивалі співак взяв участь другий рік поспіль. У 2016-му він здобув перемогу у категорії "Новачки", а також - спеціальний приз журі. Тоді Габбані виступав з композицією Amen.

Наразі підготовкою до конкурсу творче життя Франческо не обмежується - так, хлопець в очікуванні виходу нового альбому Magellano, реліз якого заплановано на 28 квітня.

Франческо заручений з Делілою Ларделлою - пара живе разом вже чотири роки. Саме Деліла допомогла хлопцю заново повірити у себе, коли кілька років тому він зневірився у можливості досягнути успіху. Тоді Габбані навіть думав залишити музичну кар'єру, але дівчина переконала музиканта, що він дуже талановитий.

Нагадаємо, Євробачення пройде у Києві з 9 по 13 травня. Від України на конкурсі виступить гурт O'Torvald.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme