Харків'янин отримав вирок за те, що п'яним помочився на відділ поліції

На суді обвинувачений заявив, що до хуліганства його спонукав випитий алкоголь

Харків'янин отримав вирок за те, що…

Як передає Depo.Харків, вирок хулігану 16 березня ухвалив Комінтернівський районний суд Харкова.

Суд встановив, що вночі 5 лютого 2017 року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, справив природні потреби на вхідні двері Слобідського відділу поліції, після чого втік.

Однак вже за 10 хвилин повернувся та почав стукати руками та ногами у двері відділу, дзвонити в домофон та нецензурно лаятися. Зловмисник також зірвав дві камери відеоспостереження з адміністративної будівлі, чим завдав шкоду на суму понад 4 тис. грн.

Коли до чоловіка звернулися правоохоронці з вимогою віддати вкрадені камери, він спробував втекти, а після того, як його наздогнали, чинив опір – виривався, відштовхувався, хапав поліцейських за форму.

Крім того, хуліган двічі вдарив одного із правоохоронців ногою по обличчю.

На суді порушник пояснив свої дії тим, що був п'яний, та розкаявся у скоєному.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочинів за ч. 1 ст. 296, ч. 2 ст. 342, ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з іспитовим терміном на три роки.

Як повідомляв Depo.Харків, 25 липня 2015 року в Харкові правоохоронці затримали двох молодиків, які в стані алкогольного сп'яніння їхали на автомобілі з мигалками та зупинилися біля райвідділу помочитися. Під час затримання "мажори" погрожували журналісту та міліціонерам впливовими рідними, які залагодять справу. У відділку міліції один із молодиків ударив журналіста, який проводив зйомку, ногою.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme