Гравець "Полтави" сподівається на "допомогу" газону в матчі з "Шахтарем"

Півзахисник "Полтави" Владислав Нехтій поділився очікуваннями від матчу Кубка України проти "Шахтаря"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на ua-football.com.

"Хочеться себе побачити на тлі "Шахтаря", гранда українського футболу, тим більше мені, як вихованцю клубу. Завжди приємно грати проти своєї колишньої команди. Хочеться, звичайно, щось і довести, подивимося. Ми розуміємо, що це буде важка гра, адже "Шахтар" є "Шахтар". Але ми будемо намагатися виконати установку тренера. Стадія складається з однієї гри. Все може бути.


Ми добре граємо в контратакуючий футбол. Те, що вимагає від нас тренер при швидкому переході з оборони в атаку. В цьому році ми зіграли три гри, і в кожній з них у нас були моменти, коли вибігали в небезпечні контратаки.

Ми всі збори провели на штучному полі. Коли приїхали до Києва на першу гру року з "Оболонню" було трохи важко, ноги трохи неслухняні спочатку, але потім розбігалися. Потім нам встигли підготувати природне поле на базі, ми кілька днів готувалися на ньому, а вже після гри з "Іллічівцем" постійно почали тренуватися на натуральному.

Газон в Полтаві зіграє нам на руку. До гри з "Іллічівцем" ми поле не бачили. На одній половині трава була зелена, а на іншій - жовта. Будемо сподіватися, що це піде нам на користь", - сказав Нехтій.

Матч 1/4 фіналу Кубка України "Полтава" - "Шахтар" відбудеться 5 квітня о 14:00.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme