Головну алею парку "На валах" відновлять до кінця травня

Залишається зробити водовідведення, покласти бруківку та встановити вуличні меблі

Як повідомляє Depo.Львів. на головній алеї парку "На валах" продовжують капітальний ремонт, який розпочали минулого року. Залишається зробити водовідведення, покласти бруківку та встановити вуличні меблі. Роботи планують завершити до кінця травня.

Як повідомив заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, роботи проводить шляхово-ремонтне підприємство району. Залишається зробити водовідведення, покласти бруківку та встановити вуличні меблі. Також буде проведено додаткову нараду щодо освітлення парку.

За словами Олександри Сладкової, начальника відділу ЛКП "Інститут просторового розвитку" Львівської міськради, ремонтні роботи у парку розпочалися восени минулого року. Зараз роботи продовжили: роблять водовідведення з неї і ремонт лавок.

"Лавки встановлять ті, які колись були на пр. Свободи. Їх повністю від реставрують новим деревом.

Вважаю, що це найкращий зразок лавок які є у Львові. Вони зручні, міцні та вандалостійкі", - розповіла Олександра Сладкова.

Також, як повідомили в управлінні молоді та спорту ЛМР, у парку "На валах" буде облаштовано майданчик для гри в петанк, відновлено баскетбольний майданчик та скейт-майданчик.

Садовий на Великдень поїде на трамваї до Санта-Барбари.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme