UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Газопровід на Кам'янеччині добудують за кошти фонду регіонального розвитку

Третю чергу газопроводу до 23 населених пунктів профінансують за рахунок фонду регіонального розвитку

Газопровід на Кам'янеччині добудуют…

У Хмельницькій ОДА обговорили питання потреби у коштах на добудову газопроводу в Кам'янець-Подільському районі, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ОДА.

Йдеться про будівництво підвідного газопроводу середнього тиску до 23 населених пунктів району, а саме: Суржа, Нагоряни, Лісківці, Рихта, Слобідка-Рихтівська, Вільне, Залісся Перше, Параївка, Чорнокозинці, Мілівці, Кудринці, Кізя-Кудринецька, Завалля, Червона Діброва, Вітківці, Добровілля, Кізя, Адамівка, Нововолодимирівка, Шустівці, Ніверка, Підпилип'я та Подоляни.

Голова РДА Василь Сукач доповів, що у всіх цих населених пунктах здійснено розведення вуличних мереж трубопроводів до будинків мешканців за власний кошт. На даний час стоїть питання будівництва третьої черги газопроводу, на яке необхідно близько 12 мільйонів гривень. Як зазначив доповідач, на цей рік потрібно профінансувати роботи на суму 8,7 млн. грн. 1,7 млн грн готова профінансувати районна рада із бюджету Кам'янеччини. Решту коштів, тобто 7 млн. грн, голова РДА просив профінансувати з фонду ДФРР.

У підсумку, члени комісії прийняли рішення щодо виділення коштів у повному обсязі.

Нагадаємо, минулоріч у Ріпинцях на Кам'янеччині відбувся пуск газу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme