UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Цього місяця стартує навігація на водних об'єктах Хмельниччини

До кінця квітня вихід маломірних суден на воду заборонений

Цього місяця стартує навігація на водних…

В останні дні квітня розпочинається навігаційний період на водоймах Хмельниччини, повідомляє Depo.Хмельницький.

"Відповідно до "Правил користування маломірними (малими) суднами на водних об'єктах Хмельницької області", затверджених рішенням Хмельницької облради в 2016 році, навігація на водних об'єктах Хмельницької області відкривається цьогоріч 27 квітня", - каже начальник управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області Віталій Дзюба.

За його словами, до того часу заборонений вихід на водні об'єкти Хмельницької області не зареєстрованими маломірними чи малими суднами які підлягають реєстрації, а саме самохідні судна, несамохідні судна та парусні судна, гребні човни вантажопідйомністю 100 і більше кг, байдарки 150 і більше кг та надувні судна – 2,5 і більше метрів.

До слова, з 1 квітня до початку червня встановлено заборону на добування водних живих ресурсів на час ходу риби на нерест. З 1 квітня по 15 червня в області оголосили й "період тиші". Забороняється проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою, використання моторних маломірних суден, проведення раллі та інших змагань на транспортних засобах.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme