Boeing придумала, як доставити людину на Місяць і Марс

Інженери корпорації Boeing представили концептуальний проект транспортних систем, покликаних доставити людину до Місяця і Марса

Фахівці компанії запропонували зібрати на навколомісячній орбіті систему Deep Space Gateway, повідомляє Depo.ua з посиланням на офіційний сайт Boeing.

На думку авторів ідеї, таке рішення дозволить створити плацдарм для подальшого освоєння космосу. Зокрема, Deep Space Gateway зможе використовуватися і для інших запусків, наприклад, до околиць Сонячної системи.

"Можливість одночасного запуску людей і вантажів за допомогою ракети Space Launch System дозволить нам зібрати шлюз протягом чотирьох пусків на початку 2020-х років", - сказав Піт МакГрат, директор з глобальних продажів і маркетингу для освоєння космосу компанії Boeing.

Ключовий компонент проекту Deep Space Gateway — це міжпланетний космічний корабель Deep Space Transport. Як корабель, так і станція будуть використовувати сонячну електричну силову установку - технологію, яку NASA раніше встановило на космічний зонд Dawn і продовжує розробляти для польотів на Марс в майбутньому.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme