Жлоб, дегенерат та мудак: ТОП-9 переможців фестивалю "Я паркуюсь як"

Багато водіїв у столиці паркуються, не думаючи ані про пішоходів, ані про наслідки своєї поведінки

Жлоб, дегенерат та мудак: ТОП-9 переможц…

Depo.Київ продовжує свою постійну рубрику про водіїв, які неправильно паркуються. Як завжди підбірку водіїв-жлобів за останні кілька місяців ми оформили у такий собі "Хат-парад".

Почнемо з номінації "Паркуюсь, як жлоб"

У цю номінацію потрапили водії, які паркувалися так, що заважали пішоходам, але усе це було не надто критично для руху людей.

Третє місце займає водій цієї автівки, який ніколи не чув, що тротуарами ходять люди. Основна частина пішохідної зони зайнята цим авто, а тому пішоходам доводиться якось викручуватися.

ФОТО: Андрій Яницький

Друге місце посідають водії, які дуже полюбляють паркуватися на узбіччях. Останнім часом це набуло вже характеру якоїсь епідемії жлобства. Після такого паркування залишаються глибокі колії у землі.

Перше місце у номінації "Паркуюсь, як жлоб" посідає класичний представник водіїв-жлобів. Цей випадок стався на перетині вулиць Павлівської та Златоустівської. Іномарка стояла на пішохідному переході. Втім, коли кореспондент Depo.Київ почав наближуватися до авто, щоб сфотографувати його ближче, водій дав по газах.

Далі переходимо до номінації "Паркуюсь, як дегенерат"

Сюди потрапили водії, які взагалі не думають про пішоходів і через це не можна пройти ні тротуаром, ні пішохідною зоною.

Третє місце посідає водій, який дуже полюбляє паркуватися на зупинці громадського транспорту. Пасажирам трамваю потрібно придумати, як вийти, щоб не впасти прямісінько на це авто.

Друге місце займають "землеміси", які колесами своїх авто просто спотворюють ландшафти біля будинків. Відновиться земля пысля таких "витворів мистецтва" не дуже швидко.

ФОТО: Микита Бондаренко

Перше місце у номінації "Паркуюсь, як дегенерат" займає водій джипу, який повністю перекрив рух пішоходам. Сталося це наприкінці зими і тоді перехожі вирішили покарати водія за неповагу до себе.

Ну і нарешті - найулюбленіша номінація наших читачів "Паркуюсь, як мудак". Тут зібрані водії, які чхати хотіли на інтереси пішоходів та дітей. Третє місце займають одразу кілька водіїв, які так "полюбляють" спорт. Мабуть, ці водії абсолютно не розуміють, що заважають активним киянам займатися спортом, а тому паркують свої авто на спортмайданчиках.

ФОТО: Спільнота "Герой парковки" у "Фейсбуці"

Друге місце посідає водій іномарки, який вирішив припаркуватися просто на сходах. Мабуть водієві було важко дійти кудись, а тому він вирішив просто поставити авто так як є.

ФОТО: Спільнота "Герой парковки" у "Фейсбуці"

Перше місце

А переможцем нашого хіт-параду стають водії, які завжди дуже поспішають, а тому літають по трамвайних рейках. Часто такі водії ловлять гаву і тому трапляються ДТП. Через це зупиняються трамваї і сотні пасажирів не можуть потрапити вчасно на роботу.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme