Заступник голови АП довірив гроші російським банкам

Заступник голови Адміністрації Президента Олексій Філатов задекларував 255 332 гривні доходів за 2016 рік, частину з яких він зберігає в російських банках

Про це свідчить інформація Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передає Depo.ua.

Його доходи склали: 241 443 гривні заробітної плати, 13 652 гривні компенсації Європейською комісією витрат на відрядження до Брюсселя (Бельгія), 236 гривень відсотків від вкладу в "Альфа-Банку" і 1 гривня - від вкладу в "Сбербанку".

Інформація про готівкові кошти та банківські рахунки істотно не відрізняється від внесеної в попередню електронну декларацію.

Зокрема, Філатов задекларував понад 2 млн доларів, 21 тис. євро та понад 1 млн гривень готівкових коштів, а на банківських рахунках у нього 480 євро у "Райффайзен Банк Аваль" та 15 тис. доларів (11 896 в "Райффайзен Банк Аваль", 2 375 в "Сбербанку" та 744 "Альфа-Банку").

Інші відомості в декларації заступника голови Адміністрації не відрізняються від внесених в попередню електронну декларацію.

З 2007 року в загальній з батьками і сестрою власності Філатова знаходиться квартира площею 49 кв. м в Києві (вартість не вказана), також заступник голови Адміністрації має право користування квартирою матері площею 154,5 кв. м. в Києві (вартістю понад 2 млн гривень на 2007 рік) та її двома автомобілями Jaguar XK 8 Coupe і Volkswagen Touareg (з 2007 року, вартість не вказана).

З цінного майна, вартість якого перевищує 100 прожиткових мінімумів заступник голови Адміністрації задекларував колекцію вин, живопису з 19 картин і книг XIX-XXI століть, 2 скульптури, 3 наручних годинники (Breguet і Hublot).

Як повідомляли Українські Новини, Президент Петро Порошенко витратив 6,4 млн гривень на послуги і консультації і близько 1 млн гривень на оплату комунальних послуг у 2016 році.

Нагадаємо, Нацагентство з питань запобігання корупції завершило перевірку близько 3 тисяч електронних декларацій, дані по 10 з них передано до Національного антикорупційного бюро України

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme