UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Закарпаття до Чистого четверга приберуть - і по-доброму, і по-злому

Голова обладміністрації Геннадій Москаль розпорядився організувати "генеральне прибирання" області

Закарпаття до Чистого четверга приберуть…

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на офіційний сайт Москаля.

Губернатор доручив головам сіл, селищ, міст, а також головам райдержадміністрацій Закарпаття, організувати "генеральне прибирання" області, яке має бути завершене до Чистого четверга (13 квітня). Особлива увага при цьому має бути звернута та несанкціоновані сміттєзвалища.

"За християнською традицією, перед Великоднем має пройти весняне очищення, яке завершує Чистий четвер. Тому цього й наступного тижня всі мають закасати рукави і взятися до роботи. Вичистити область від непотребу – це не прохання, а вимога, виконання якої буде контролювати екологічна інспекція", - зазначає очільник.

Ця структура вже взялася до виконання своїх функцій, не звертаючи уваги на те, хто "свій", а хто "чужий". Тільки за останні два тижні складені адмінпротоколи й накладені штрафи в тому числі на голів трьох райдержадміністрацій.

"Якщо люди (в першу чергу це стосується голів міст, селищ та сіл) не хочуть прибрати територію, за яку відповідають, по-доброму, будемо примушувати їх робити це "по-злому", - запевнив Москаль.

Нагадаємо, на Іршавщині бійці АТО з громадської організації "Армія гідності Закарпаття" разом з мешканцями Іршави та Білок долучилися до весняної толоки.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme