UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Закарпатців електрики наштрафували на мільйон гривень протягом тижня

За період з 27 березня по 2 квітня поточного року працівники обленерго виявили 52 факти крадіжок електричної енергії

Закарпатців електрики наштрафували на мі…

Про це Depo.Закарпаття повідомляє прес-служба ПАТ "Закарпаттяобленерго".

За період з 27 березня по 2 квітня поточного року працівниками Товариства виявлено 52 факти крадіжок електричної енергії. Зокрема, було складено 45 Актів про порушення Правил серед населення та 7 Актів – у юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого тижня було виявлено у Тячівському районі та м. Ужгороді (17 та 6 порушень відповідно). При цьому найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження та зриву пломб на засобі обліку, а також способом втручання в роботу засобу обліку способом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у 6-ти районах, з яких найбільше у м. Ужгород (2 порушення). При цьому найпопулярнішим порушенням (у 6-ти випадках) залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 922,92 тис. грн, із яких: у побуті – на суму 386,69 тис. грн; в юридичному секторі – на суму 536,23 тис. грн.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme