Як у Полтаві найголовнішу красуню обирали

Короленківці обрали нову Міс ПНПУ 2017

Як у Полтаві найголовнішу красуню обирал…

Головною красунею ПНПУ стала Оксана Стадник, студентка психолого-педагогічного факультету. З-поміж 10 учасниць, всі члени журі виділили у дівчині рішучість та запал у очах. І віце-Міс стала Скрипник Марія, ІІ віце-міс нагородили Жигіль Алісу, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ПНПУ імені В.Г. Короленка.

Конкурс краси в педагогічному є традиційним та щорічно проводиться на весні. У заході брали участь 10 дівчат, кожна з яких отримала свій титул та приємні подарунки, серед яких солодкі пряники, сертифікати на відвідування кафе та закладів нашого міста, також кожна з дівчат отримала набори натуральної косметики.

Головні переможниці отримали також подарункові сертифікати на туристичні тури по Україні, а також тепер мають квитки на концерти міста. Місс ПНПУ отримала довгоочікувану корону і ексклюзивний брендовий подарунок від члена журі конкурсу Анастасії Абрамової.

Глядачі побачили чотири конкурсні епізоди, окрім неймовірних танцювальних постановок, дівчат перевіряли у розумі та кмітливість. У інтелектуальному конкурсі "Ігри розуму" красуні мали відповідати на запитання, пов'язані із образами жінки та особливими рисами, що відрізняють студентку педагогічного університету з-поміж інших представниць прекрасної статі.

Журі було нелегко оцінювати конкурсанток, адже кожна із них змогла здивувати та швидко перевтілюватися під час шоу. Не обійшлося і без традиційного конкурсу талантів. Дівчата були представлені міні-групами та виконували спільний номер на вільну тематику. Саме тут найбільш повно розкрився потенціал кожної із них. Дівчата зізналися, що готували номери спеціально, щоб вразити свого ректора та членів компетентного журі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme