В Захарченка ветерани Другої світової за рік "розмножилися"

На окупованій Донеччині бойовики так знахабніли, крадучи російські гроші, що вже навіть не приховують брехливих даних, зокрема про ветеранів, які у "ДНР" впродовж року примудрились "розмножитися" на кілька тисяч

В Захарченка ветерани Другої світової за…

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.

Повідомляється, що російські куратори в "міністерстві праці та соціальної політики ДНР" провели робочу нараду із керівництвом "міністерства" і "пенсійного фонду ДНР", в ході якого було вказано на численні факти махінацій з пенсійним забезпеченням та іншими соціальними виплатами в "республіці"

"За даними кураторів, не менше 15% з 8,5 мільярда рублів, виплачених у якості пенсій жителям "ДНР" в І кварталі 2017 року, були розкрадені", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що аналогічна ситуація склалася з іншими соціальними виплатами.

"Як було зазначено в ході наради, нинішнього року "міністерство праці та соціальної політики ДНР" до 9 травня підготувало нормативні документи по одноразових виплатах "допомоги ветеранам" на більш ніж 45 тис. осіб, тоді як рік тому, до 9 травня 2016 року, в списках значилося лише 42 тис. ветеранів", - зазначає Тимчук.

Як повідомлялося раніше, керівництво "ДНР" віддало негласну вказівку командирам бригад "1-го АК ДНР", що виконують завдання поблизу лінії фронту, організувати руйнування якомога більшого числа об'єктів, щоб приховати масштаби розкрадання.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme