UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінниці перекриють рух на іще одній важливій вулиці

Вулицю Гліба Успенського закривають до кінця квітня 

У Вінниці перекриють рух на іще одній ва…

У Вінниці з 4 квітня перекривають на ремонт вулицю Гліба Успенського. Про це із посиланням на прес-службу міської ради повідомляє Depo.Вінниця.

Як йдеться у повідомленні, із завтрашнього дня розпочинається реконструкція зливової каналізації на ділянці вулиці Гліба Успенського, між будинками №15 та №84. У зв'язку із проведенням робіт буде тимчасово змінено схему руху транспорту в цьому мікрорайоні.

Рух транспорту в обидва боки на ділянці дороги по вулиці Г.Успенського буде перекрито з 4 по 30 квітня включно. В'їзд на цю вулицю буде можливий з вул. Дубовецької (колишня Енгельса).

Муніципальний автобус № 2 на період проведення ремонтних робіт буде курсувати в обидва боки по вулиці Д.Нечая. Маршрутне таксі №3Б та 17Б буде рухатись по вул. Дубовецькій.

Працівники КП "Спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху" перед в'їздами на ділянку дороги, яка потрапляє під реконструкцію, наразі встановлюють відповідні дорожні знаки.​

Нагадаємо, вулиця Гліба Успенського є однією з тих, якою нині об'їжджають затори у центрі Вінниці, що утворилися після закриття "Київського" мосту.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme