UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Львові провели Ярмарок кар'єри для майбутніх фахівців АПК

Роботодавці запрошували до стажування студентів з можливістю майбутнього працевлаштування

Нещодавно у Львівському національному університеті аграрної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького відбувся Ярмарок кар'єри майбутніх фахівців АПК-2017. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Серед учасників ярмарку – представники Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради, а також відомі на теренах Західної України підприємства та організації.

Заступник директора департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Людмила Гончаренко зазначила, що необхідно збільшувати кількість кваліфікованих фахівців в агропромисловій сфері, враховуючи стрімкий розвиток агропромислового виробництва України не тільки на національному, а й на міжнародному рівні, а також в державі необхідно популяризувати агроосвіту та сферу агро-промисловго комплексу, оскільки зараз фахівців у цій галузі недостатньо.

Роботодавці, які були учасниками ярмарку, ознайомили студентів із роботою своїх підприємств, пропонували залишити резюме.

Також роботодавці запрошували до стажування з можливістю майбутнього працевлаштування.

Раніше ми повідомляли про те, що у області буде багато малини, а також про те, що на Львівщині почнуть виплачувати дотацій с/г виробникам.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme