У Кременчуці п'яний молодик кидався на перехожих з ножем

Патрульні швидко затримали бешкетника, ніхто з людей не постраждав 

У Кременчуці п'яний молодик кидався…

2 квітня о 19:10 у Кременчуці до поліції звернувся чоловік і повідомив, що на вул. Володимира Великого (Тельмана) невідомий кидається на перехожих і погрожує ножем, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Телеграф.

Патрульні відразу ж виїхали на виклик і затримали зловмисника. Під час поверхневого огляду у нього вилучили ніж.

За інформацією Кременчуцького відділу поліції, 18-річний хлопець перебував в стані алкогольного сп'яніння. Він бешкетував, матюкався і ображав поліцейських.

На нього склали адмінпротоколи за хуліганство і за появу в громадському місці в стані сп'яніння. З бешкетником працюють слідчі.

Раніше Depo.Полтава повідомляло про замінування кременчуцького автовокзалу. 3 квітня, о 4:20 ранку невідомий зателефонував на лінію "102" і повідомив про те, що на території автовокзалу по вул. Театральній 32/6 закладено вибуховий пристрій.

Після обстеження приміщень будівлі було встановлено, що вибухонебезпечних предметів на автовокзалі немає, а повідомлення було хибним.

Менше ніж за годину працівникам поліції вдалося встановити особу "жартівника". Ним виявився 41-річний кременчужанин, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні жарти.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme