У Дніпрі "паркувальник" бризнув газом у водія, який відмовився платити

Громадянин, який намагався довести, що парковка незаконна, отримав перцовим газом у обличчя

У Дніпрі "паркувальник" бризнув газом у…

Про це у "Фейсбуці" повідомляє Артем Губенко, передає Depo.Дніпро.

27 березня водій не погодився сплачувати за парковку на площі біля центрального залізничного вокзалу Дніпра, оскільки вона не обладнана за вимогами законодавства. Невідомий чоловік намагався перешкоджати Романові підняти шлагбаум. В результаті двохвилинної суперечки "паркувальник" застосував проти водія газовий балончик.

Потерпілий викликав поліцію, на порушника склали протокол. Наступного дня той же чоловік продовжував збирати гроші за парковку перед вокзалом.

Як повідомляв Depo.Дніпро, десяток активістів, обурених такою протизаконною діяльністю, зібралися на привокзальній площі і вимагали прибрати атрибути платної парковки. За іхніми словами, збирання грошей з автомобілістів незаконне, оскільки немає паркоматів і автоматичних шлагбаумів. Акція проходила у п'ятницю, проте у суботу з городян знову почали вимагати гроші. Зрештою, заступник директора КП "Міськавтопарк" Володимир Бацун запевнив, що допоки не будуть вирішені усі формальності із законним розміщенням у цьому місці парковки, гроші з бажаючим припаркуватися збиратися не будуть.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme