Суд арештував підозрюваних в організації антиукраїнських мітингів на Львівщині

Суд заарештував чотирьох підозрюваних в організації антиукраїнського мітингу й перекриття міжнародної траси у Львівській області

Як повідомляє Depo.Львів, суд заарештував чотирьохгромадян, підозрюваних в організації антиукраїнського мітингу й перекриття міжнародної траси у Львівській області 29 березня.

Про це сказано в повідомленні прес-служби прокуратури Львівської області.

Зазначено, що прокуратура здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні, початому слідчим відділом управління Служби безпеки України у Львівській області, за ч. 2 ст.110 (зазіхання на територіальну цілісність і недоторканність України), ч. 2 ст.161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної приналежності й інших ознак), ч. 2 ст. 345 (навмисне заподіяння працівникові правоохоронного органа тілесних ушкоджень) і ч. 3 ст. 296 (хуліганство, пов'язане з опором представникові влади) Кримінального кодексу.

У рамках досудового розслідування 4 особам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 110 (зазіхання на територіальну цілісність і недоторканність України), крім того двом з них ще й інкримінується скоєння кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 (навмисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу.

Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

СБУ вважає обстріл генерального консульства Польщі в Луцьку й перекриття групою невідомих траси біля Львова частиною інформаційної спецоперації спецслужб Росії.

СБУ вважає лідера радикальної організації "Наждак" Дульського замовником акції з перекриття траси у Львівській області.

Минулого тижня у області перекривали трасу біля села Гряда у Жовківському районі.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme