Російські аеропорти та метро посилюють заходи безпеки

Московський аеропорт Внуково посилює заходи авіабезпеки після вибуху в метро Санкт-Петербурга, аналогічні заходи проводяться у метро Москви та Мінська

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на ТАСС.

Окрім московського аеропорту, заходи безпеки посилено в метро Мінська та Москви.

"Співробітники метро Мінська сповіщені про те, що сталося в Санкт-Петербурзі, в метрополітені будуть посилені заходи пильності", - повідомили в прес-службі мінського метро.

У Московському метро пообіцяли допомогти колегам з метро Санкт-Петербурга.

"Московським метрополітеном вживаються додаткові заходи безпеки в рамках федерального закону про транспортну безпеку Росії, метро готове надати будь-яку допомогу петербурзьким колегам в разі потреби", - говориться у повідомленні прес-служби московського метрополітену.

Також стало відомо, що транспортна поліція перейшла на посилений режим несення служби на всіх залізничних вокзалах Петербурга і в аепорту, посилені наряди на пропускних пунктах всіх вузлів пасажирських перевезень.

Аеропорт "Пулково" працює в посиленому режимі огляду, але всі рейси прибувають і відправляються за розкладом, можливі незначні затримки. Огляд посилений на вхідний і передпольотної зоні.

Нагадаємо, що що вибухи сталися, за попередніми даними, на двох станціях метро в Санкт-Петербурзі - "Сінна площа" і "Технологічний інститут". Є загиблі і поранені. Влада міста вирішила закрила підземку, також закриваються аеропорти.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme