Почалося голосування в конкурсі PRESSZVANIE

3 квітня почалося голосування в 12-му сезоні конкурсу ділових і суспільно-політичних журналістів PRESSZVANIE

Оцінювати номінантів буде Журі конкурсу, до якого увійшли топ-менеджери компаній, фахівці зі зв'язків з громадськістю, редактори видань. Голосування проходить на сайті конкурсу та триватиме до 14 травня включно.

"Вже 12 років кіл PRESSZVANIE оцінює кращих журналістів країни - незважаючи на мінливі політичні та економічні реалії. У цьому році конкурс робить особливий акцент на якості інформації, яку журналісти подають широкої аудиторії - їх матеріали перевіряються і оцінюються на достовірність і об'єктивність. Результати голосування покажуть, хто з сучасних авторів все ще слід класичними канонами журналістики ", - вважає начальник управління по роботі зі ЗМІ групи Метінвест Володимир Равінський.

Критеріями оцінки матеріалів журналістів є: актуальність і глибина розкриття теми, об'єктивність і точність, майстерність і доступність подачі інформації.

Кожен представник Журі необхідно проголосувати мінімум за 2/3 учасник в обраній номінації, щоб його оцінки були враховані при підрахунку результатів. Переможці минулого сезону не беруть участі у відповідних номінаціях.

Нагадуємо, що профільні експерти ще можуть зареєструватися в Журі і взяти участь в голосуванні на сайті www.presszvanie.ua.

Довідка:

Конкурс PRESSZVANIE - показник лідерства та професіоналізму в журналістиці. Щорічно премія нагороджує кращих ділових і суспільно-політичних журналістів України. Особливістю премії є відкриті оцінки на сайті конкурсу.

Організатор конкурсу: Mainstream Communication & Consulting.

Компанії-партнери конкурсу: Смарт-Холдинг, Метінвест, ДТЕК, Астерс.

Інформаційні партнери: Новое Время, газета "Бизнес", "Деловая столица", Власть Денег, "Украинские новости", ЛІГА.net, MMR, РБК-Украина, Depo.ua, программа Перша Шпальта.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme