Окупанти вигадали новий спосіб поповнення лав бойовиків "Л-ДНР"

На окупованому Донбасі тамтешня влада вигадує нові способи поповнення лав бойовиків "Л-ДНР"

Як повідомляє управління розвідки Міноборони, лави поповнюють за рахунок найманців громадян країн колишнього СРСР, а також за рахунк затриманих громадян під час комендантської години, передає Depo.Донбас.

Зокрема, громадян колишнього СРСР залучаэ російське окупаційне командування з'єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

Також відомо, що протягом березня на окупованій території Донбасу ФСБ РФ із залученням військових комендатур було організовано цілеспрямоване затримання зазначеної категорії осіб, у т.ч. за незначні порушення, зокрема комендантської години.

"Зі всіма затриманими проводиться робота щодо призову на військову службу по мобілізації. Водночас, планується посилення "мобілізаційної кампанії" у квітні – травні, розраховуючи на збільшення кількості осіб, що прибуватимуть у період святкових днів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російським командуванням, за розпорядженням керівництва МО РФ, розпочато заходи щодо збільшення загальної чисельності "1-го АК ДНР" і "2-го АК ЛНР" до 50 тис. "військовослужбовців" (на сьогодні - до 38 тис.), при цьому з огляду на зменшення потоку російських найманців основну частину поповнення планується отримати з середовища місцевих жителів Донбасу.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme