UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Не морем єдиним: Юних "артеківців" посвятять у космонавти

В таборі "Артек" відкриють "космічну" зміну 

Не морем єдиним: Юних "артеківців" посвя…

60 дітей з Росії та інших країн, обрані для участі в міжнародній зміні Роскосмоса в МДЦ "Артек", зустрінуться з керівниками російського і європейського центрів підготовки космонавтів. Про це повідомляє Depo.Крим із посиланням на "РИА Новости".

Майбутніх "артеківців" чекає символічне посвята в загін юних космонавтів: хлопці отримають напуття перед стартом зміни, а також зможуть обговорити з наставниками деталі своєї космічної місії в дитячому центрі.

Юні кореспонденти "Дитячого міжнародного ТВ" з числа учасників зміни запишуть в Меморіальному музеї космонавтики свій перший відеосюжет на чотирьох мовах - російською, англійською, німецькою та італійською.

Після зустрічі хлопців чекатиме старт - виліт до Сімферополя на офіційне відкриття зміни Роскосмоса в "Артеку". Перша міжнародна зміна Роскосмосу "Супутник-60" пройде в МДЦ "Артек" з 5 по 26 квітня. Вона присвячена 60-річчю запуску першого штучного супутника Землі, а також 160-річчю від дня народження К.Е. Ціолковського та 110-річчя від дня народження С.П. Королева.

Нагадаємо, що раніше влада окупованого Криму виступила з ініціативою ліквідувати "Артек".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Крим

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme