UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Закарпатті знизився рівень підліткової злочинності

Питання профілактики дитячої злочинності у 2016 році розглянули на засіданні координаційної ради у справах дітей при Закарпатській ОДА

 

Про це Depo.Закарпаття повідомили в службі у справах дітей обладміністрації.

За підсумками 2016 року в області спостерігається спад на 12% рівня підліткової злочинності, а також зменшення кількості неповнолітніх, які скоїли злочини. Як свідчать дані сектору ювенальної превенції управління превентивної діяльності, неповнолітніми або за їх участю у минулому році вчинено 238 злочинів проти 269 за аналогічний період 2015 року. Проблемним залишається питання зростання рівня рецидивної та групової злочинності серед неповнолітніх.

За підсумками минулого року зменшилася кількість дітей, які вилучені з вулиці під час проведення профілактичних відпрацювань. Разом з тим, на 22% збільшилася наповнюваність обласного притулку для дітей, і в першу чергу у зв'язку з вилученням дітей із сімей.

На координаційні раді також зазначалося, що протягом 2016 року суб'єктами соціальної роботи виявлено 8065 сімей та осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах. Соціальними послугами центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді охоплено 7448 сімей та осіб (в них 11614 дітей).

Нагадаємо, на Закарпатті поліція запустила перший в Україні шкільний патруль.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme