На Полтавщині "замінували" автовокзал

У Кременчуці нетверезий чоловік вирішив розважитися і повідомив поліцію про замінування автовокзалу

На Полтавщині "замінували" автовокзал…

Сьогодні, 3 квітня, о 4:20 ранку невідомий зателефонував на лінію "102" і повідомив про те, що на території кременчуцького автовокзалу по вул. Театральній 32/6 закладено вибуховий пристрій, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ Національної поліції в Полтавській області.

На місце події виїхали працівники поліції та рятувальники, які повели евакуацію громадян.

Після обстеження приміщень будівлі було встановлено, що вибухонебезпечних предметів на автовокзалі немає, а повідомлення було хибним.

Менше ніж за годину працівникам поліції вдалося встановити особу "жартівника". Ним виявився 41-річний кременчужанин.

"Чоловік раніше уже жартував з "мінуванням" та притягався за це до кримінальної відповідальності. Цього ранку, перебуваючи напідпитку, знову вирішив зателефонувати та "замінувати" вокзал", - повідомив начальник відділення №1 Кременчуцького відділу поліції Сергій Бейгул.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Раніше Depo.Полтава повідомляло про те, що 32-річний полтавець знайшов гранату у чагарниках на території власного домогосподарства. Вибухотехніки встановили, що граната Ф-1 була учбовою та загрози для людей не становила.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme