На Львівщині затримали караван автомобілів з сигаретами

Упродовж останніх вихідних працівники Львівської митниці ДФС вилучили близько 4 тис. пачок сигарет та 5 автомобілів

Як повідомляє Depo.Львів, упродовж останніх вихідних працівники Львівської митниці ДФС вилучили близько 4 тис. пачок сигарет та 5 автомобілів, в яких намагались їх приховати.

У пункті пропуску "Рава-Руська – Гребенне" громадянин України, 22-річний мешканець Львівщини, намагався приховати у конструктивних порожнинах чотирьох балонів для стисненого природного газу, встановлених у автомобілі "Фіат", понад 2 600 пачок сигарет з фільтром без марок акцизного збору України.

По 200 пачок намагались провезти у тому ж пункті пропуску наші співвітчизники в автомобілях "Форд Мондео". Також незначну кількість пачок сигарет митники знайшли в автомобілях "Опель Вектра" та "Деу".

В усіх випадках стосовно громадян складено протоколи за ознаками порушень митних правил, передбачених ч.1 ст.483 МК України (переміщення через митний кордон України товару з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів та способів, що утруднюють виявлення товарів, а також з використанням спеціально виготовленого сховища (тайника).

Сигарети та автомобілі вилучено, їх вартість буде встановлено додатково. Справи скерують до суду.

Ірландці штурмують український кордон на Львівщині

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme