На Харківщині засудили нелюда, який убив пенсіонерку за доброту до себе

У Харківській області чоловік, який задушив 77-річну жінку, що прийняла його як онука, проведе 12 років за ґратами

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі прокуратури Харківської області, Київський районний суд Харкова визнав винним мешканця Валківського району області в умисному вбивстві з корисливих мотивів, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (п.п. 6,12 ч. 2 ст. 115 КК України).

За словами начальника управління прокуратури області Тетяни Сотнікової, 30-річного раніше судимого чоловіка засуджено до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

"Під час судового слідства доведено, що зловмисник підговорив своїх знайомих скоїти крадіжку у будинку 77-річної жінки, у якої він працював - допомагав по господарству та засолював рибу, якою вона торгувала. У квітні 2012 року злодії вночі задушили бабусю. Поки жінка спала, вони закрили їй руками рот та ніс. Тіло сховали у підвалі гаражу на території домоволодіння. Викрали 20 тис. грн та втекли", - зазначила Сотнікова.

Уже наступного дня син жінки повідомив правоохоронцям, що зникли його мама та чоловік, який у неї працював. Слід зазначити, що бабуся ставилася до вбивці як до рідного онука. Під час судового розгляду справи чоловік свою вину не визнав. Справу щодо спільників злочинця виділено в окреме провадження. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Depo.Харків, прокуратура в суді вимагає арештувати мародера з Балаклії.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme