На Харківщині "весняний" вогонь нищить майно людей

У Харківській області за добу ліквідували 68 загорянь сухої трави

Як повідомили Depo.Харків, протягом доби підрозділи служби порятунку здійснили 68 виїздів для гасіння сухої трави, листя та очерету.

За відомостями рятувальників, сумарна площа горіння склала близько 7 га. Усі пожежі виникли через занесення відкритого джерела вогню або необережне поводження з вогнем.

Найбільша кількість загорянь в екосистемах виникла у Харківському, Вовчанському, Зміївському, Краснокутському, Первомайському та Куп'янському районах області, а також Індустріальному та Київському районах міста Харкова.

Рятувальники Дворічанського райвідділу ДСНС виїжджали до села Митрофанівка. Там від випалювання сухої трави загорілась господарча споруда. Загальна площа горіння склала близько 1 га. Завдяки оперативному втручанню рятувальників вдалося запобігти розповсюдженню полум'я.

Того ж дня рятувальники Зміївської служби порятунку виїжджали до село Першотравневе для гасіння пожежі. Там, від випалювання сухої трави загорілися дачний будинок, сарай, туалет та прибудова до будівлі. Загальна площа пожежі склала понад 300 кв.м. За декілька годин рятувальники ліквідували пожежу.

Як повыдомляв Depo.Харків, з 27 березня по 3 квітня рятувальники 444 рази виїжджали на ліквідацію пожеж та надзвичайних подій

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme