Гройсман презентував урядовий план дій до 2020 року

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман презентував середньостроковий план пріоритетних дій уряду до 2020 року 

Відповідний план він представив сьогодні на позачерговому засіданні уряду, передає Depo.ua.

"Презентуємо план, щоб розуміти, чого прагнемо, щоб йти разом до єдиної мети. Відмінність плану – це не план проектів або думок, це план дій", - сказав глава уряду.

За його словами, головна мета уряду - "зростання рівня життя за рахунок економічного зростання". "Для цього зокрема формувати владу, що надає якісні послуги", - вважає Гройсман.

Він назвав п'ять пріорітетів уряду на найближчі роки. Серед них: економічне зростання, ефективне самоврядування, розвиток людського капіталу, верховенство права і боротьба з корупцією, а також безпека та оборона.

Він зазначив, що цей план обговорювався всередині міністерств, експертного середовища, з міжнародними партнерами.

"Цей план містить як кроки до 2020 року, так і операційний план на 2017 рік. Ми маємо систему відповідного моніторингу цього плану, яка буде абсолютно публічною і ми ми всі зможемо відслідковувати його буквально щоквартально", - сказав прем'єр.

Гройсман додав, що він здійснюватиме загальну координацію цього плану. "Далі цей план розкладається на план для кожного міністерства на рік. Далі кожне міністерство раз в квартал звітуватиме щодо виконання тих чи інших заходів. Операційну аналітику здійснюватиме Секретаріат Кабміну. Ми забезпечимо якісний моніторинг", - резюмував глава уряду.

За результатами обговорення Кабмін затвердив план дій на 2017 рік і середньостроковий план пріоритетних дій до 2020 року.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme